lördag 15 maj 2010

[Full Rulle]

Japp det har det varit hela dagen idag. Vaknade vid tio, duschade, åt frukost och gjorde mig i ordning. Funderade på vad vi skulle hitta på idag men kom inte på något bra. Det som var inplanerat var att halv fyra skulle Per och Johanna komma hit en sväng. Så skulle vi fixa Johannas cykel med. Så vi tänkte att innan blir det väl rätt lugnt. Men så fel vi hade. Donny, Corina och hennes dotter Linn kom på besök. Så det blev fika och massa prat. Strax efter att de åkt så kom ju Johanna och Per. Då Johanna inte hade tänkt på cykel pump när vi skulle fixa punkan på bakdäcket så blev det inte så mkt med det. Och när Per skulle med bussen så råkade han glömma jackan så det slutade med att han missade bussen och Kalle fick köra honom tillbaka till Kil. Hade även sms:at med Chärry under dagen om att hon skulle komma på kvällen så tänkte att innan hinner jag nog vila lite. Då ringer Grek och säger att han och Carro är i stan och gärna vill säga hej. Så blev ytterligare en fika och massa prat. =) Så typ vid åtta tiden kanske så blev det lite lugnare då Chärry och jag satte oss och såg på sommarkrysset och åt chips. Ringde sedan och beställde pizza och pratade. Så det var mys. Roligt när det händer mkt men nu är man verkligen mega trött med. =P Men det gör inget. Får se vad som händer imorn nu då. Haha =)
Men nu blir det iaf mys med älsklingen och sen natten. =)
Natti natt!

-Over And Out-

1 kommentar:

Jessica 20 mamma till Liam sa...

Jaa det känns toppen att vara hemma igen.. Att få ligga på Söderstäljes sjukhus så långt bort från alla var lite jobbigt, men personlaen var helt underbara och man kände sig väldigt välkommen :)
Förlossningen var tuff och när han väl kom ut så vart det barnakuten direkt då han låg med navelsträngen runt halsen och sen var väldigt med tagen och utmattad. Men nu mår han toppen!
Kram