söndag 17 januari 2010

[Guds Tre Flickor]

Har verkligen inte gjort någonting vettigt alls idag. Mest legat i soffan hela dagen. Rätt gött att bara ha en sån där slappar dag någon gång ibland. Älsklingen har varit snäll och tvättat han. =)
Det börjar röra på sig mer och mer där inne. Känns som att den lille gör kullerbyttor om och om igen. Fast det roliga är att det är bara på nattetid typ nu när man ska sova. Så misstänker att det kommer bli en liten fotbollsspelare med tanke på far sin och sen kommer han/hon säkerligen hålla oss vakna på nätterna. Iofs värst för älsklingen som vill gå upp tidigt medans jag hellre är vaken sent och går upp sent. =P Har nyss suttit och kollat på en massa avsnitt av Guds tre små flickor med Susanne Reuter som gud, lite roligt faktiskt. Tänkte att det kanske inte alls var något för mig men fel kan man ha. Hittade ett roligt klipp häromdagen med, lägger upp det sen när jag hittat det igen. =P

Men nu blire natten! Sussa Sött!

-Over And Out-

1 kommentar:

Jessica sa...

Heej :)
Jaa det är ju underbart.. Joo ibörjan kände jag inte heller så mycket men runt vecka 20 så vart det ett väldift race på honom.. Haha! Men de känns oxå att det är trångt då man hela tiden kan känna något av honom trycka. Men de är bara 4 månader kvar nu sen ligger han i famnen och sparkar istället :)
Kram