torsdag 21 oktober 2010

[Hata läkare]

Skulle springa bort till bvc på deras öppnamottagning för att kolla Emilias ögoninfektion. Visar sig att hela bvc är på utbildning. Helt okej. Sticker då in till vårdcentralen då det stod att de skulle kontaktas så får en tid kvart över ett. Så långt var ju allt bra. Men när vi sedan kommer in till läkaren så talar de om att Emilia skulle varit 6månader för att de skulle kunna titta på henne annars vågar de inte göra nånting. Så vi blir skickade till sjukhuset imorn istället. Eftersom bvc fortfarande är på utbildning imorn. Kunde då inte hon i receptionen låtit bli att boka in oss för att istället be oss ringa sjukhuset! Blir så trött.
Har varit och kikat lite i kyrkan angående dop med. så får se hur vi ska ha det. Sen har vi varit på öppna förskolan och träffat lite bebisar men ska dit på tisdag igen. Sen funderar jag på om vi ska börja på sån där baby rytmik jag och Emilia men vi får se. =)
SKa ju sälja en av vagnarna här hemma med. Så var en och kikade på den idag. Och dottern hon hade med sig var nio månader och hette Emilia. Så Emilia träffade Emilia idag med. Och hon bara skratta. =) Satt och log åt varandra de där två medans jag och mamman försökte få ihop vagnen. Hon köpte den dock inte men roligt ändå. Kommer nån och ska titta på den på måndag och någon på torsdag. Så får la se hur det går. Den blir nog såld snart iaf. nej nu blir till att städa och plocka lite här hemma medans Emilia sover middagslur. =)
-Over And Out-

Inga kommentarer: