lördag 20 februari 2010

[Snö]

Snö ännu mera snö! Weeiii kan man bli gladare? =D
Har varit ute och skottat hos mami idag. Har haft fullt upp med att få ner snön från bilarna som inte har varit använda på ett tag heller så. Men någon timme senare så var hela uppfarten skottad så mkt att mami kunde ta sig ut iaf. Även om hon inte ville ut någe vidare idag så kanske imorn. Blir att åka dit och skotta åt henne imorn med iofs med tanke på hur det snöar. Tur man har en kille som orkar ta i =D
En annan får ju inte ta i så mkt. Har ju bebis i magen att tänka på med. =) Tog en fika hos mami innan det bar av hemöver för att byta kläder. Var ju inte torrt i snön direkt. =P Så åkte vi vidare till syrran och Anders, men syrran var lite krasslig så var inte där så länge. Hem igen efter det för att göra lite mat. =)

Var iväg till ÖB i torsdags med, samt till Sams Mc på hynboholm så passade på att åka in till Djurskyddet och se hur det var där nu för tiden. Hade ju praktik där typ 2005 - 2006 nånstans. Mkt va förändrat men bara till det bättre.Katterna kunde de släppa ut mer i lokalen så de fick springa istället för att vara i varsin bur och så. Visserligen gick ju inte alla katter ihop och det var ju lite synd. Men iaf. =)

Får la se vad det blir annars idag. Har ju mest suttit och följt OS hela tiden jag. Guld till Kalla och Ferry, brons till Anja och silver till Haag. Lite gött. =)

Men nu blir det kanske till att vila en stund.eller om man ska se en film. För ut i snövädret går jag nog inge mer idag. Men bra mysigt är det bara njuter varje dag! =D
-Over And Out-


Inga kommentarer: